Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!  
Kotisivumme Suomeksi LPH Racing website in English Facebook  
NaviTop
NaviLeft Yritysesittelymme Tuoreimmat uutisemme Edustamiamme tuotteita Palvelumme Nettikauppamme Pyydä huoltotarjous Tarjouksiamme Ota yhteyttä ja kysy lisää NaviLeft
TableMiddle
Otsikko
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Korjaamo
Kuulumme Autoasi ketjuun, jonka ansiosta meillä on käytössämme alan viimeisintä tietoa ja teknologiaa. Diagnostiikkalaitteella pystymme nopeaan analyysiin lähes kaikkiin autoihin. Lisäksi koulutamme henkilöstöä säännöllisesti pysyäkseemme alan jatkuvassa kehityksessä mukana.

Autoasi ketjun ansiosta onnistuu myös kaikkien uusien autojen määräaikaishuollot takuun säilytessä. Käytämme ainoastaan takuunalaisia varaosia ja rekisterinumeron mukaan saamme aina heti oikeat osat.

Erikoisosaamisena meillä on muun muuassa kilpaiskunvaimentimien huoltoa. Huollamme lähinnä Reiger ja Öhlins iskunvaimentimia. Varmistaaksemme korkeamman mahdollisimman laadun meillä on käytössämme alipaine/paine pumppu, jonka ansiosta saadaan takuulla kaikki ilma pois iskunvaimentimesta sekä mahdolliset vuotokohteet tulevat esille.

Kilpa-autojen rakentaminen
Vuosien kokemuksella suoritamme autoosi turvakaariasennukset, moottorin viritystyöt, alustan asennukset, jarrujen päivityksen yms. Olemme erikoistuneet BMW M-moottoreihin, mutta rakennamme kilpailukykyiset moottorit myös muihin merkkeihin.

Teemme myös vaativat korityöt turvakaariasennuksineen, jossa olemme tiiviissä yhteistyössä JMS-technicin kanssa varmistaaksemme korkeamman mahdollisen laadun, sekä turvallisuuden kannalta että korin jäykkyyden takia.

Asiakkainamme ovat mm. Toni Gardemeister, Marko Uutela, Mikael Tång, Mikko Kauppinen, Antti Selivaara, Matti Nikander, Jouko Karhumäki, Antti Nokkanen, Kim Forsman ja Martti Lähdesmäki.

Iskunvaimentajien huolto
Alustaratkaisuissa toimimme Reiger Racing Suspensionin jälleenmyyjänä. Reiger iskunvaimentajat ovat muun muuassa Fordin WRC, Skodan S2000 sekä VW Polo S2000 autoissa, joten saamme nauttia kehityksestä suoraan maailman ehdottomasta huipusta. Olemmekin ylpeitä saadaksemme edustaa nimenomaan Reigeria koska olemme huomanneet että Reiger keksii ja muut kopioivat.

Korin oikaisu
Korin oikaisu suoritetaan Autorobot XLS+ laitteella jossa käytössämme on myös elektroninen mittauslaite, mahdollisimman hyvän lopputuloksen saamiseksi.

Pyöräkulmien säätö
Pyöränkulmien säädöissä käytämme Hofmann Geoliner 550 prism laitetta, joka monipuolisten mahdollisuuksien sekä erittäin tarkan 3D käyttöjärjestelmän ansiosta soveltuu loistavasti sekä siviiliautojen että kilpa-ajoneuvojen tarkoille vaatimuksille.

Ilmastointi huollot
Kaikkien autojen ilmastointihuollot (talteenotto, kuivaus, vuodontarkistus ja täyttö) hoituu kätevästi Mavre täysautomaattilaitteella.

 
TableBottom
Reiger   Eibach   Revolution Vanteet   Predator kilpavanteet   K&N suodattimet   Lassa renkaat   NBM Hydraulic   Wössner kilpamännät
LHP-Racingin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net