Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!  
Kotisivumme Suomeksi LPH Racing website in English Facebook  
NaviTop
NaviLeft Yritysesittelymme Tuoreimmat uutisemme Edustamiamme tuotteita Palvelumme Nettikauppamme Pyydä huoltotarjous Tarjouksiamme Ota yhteyttä ja kysy lisää NaviLeft
TableMiddle
Otsikko
 
AKG Motorsport, joka on perustettu vuonna 1985, on viimeiset 29 vuotta keskittynyt lähes yksinomaan BMW konsernin autoihin. Olemme hyödyntäneet vuosien varrella kerätyn kokemuksen ja tietotaidon kilpa-auto valmistajana suoraan meidän omaan tuotantoon eli korkealaatuisin suorituskyky-pusliin, kiinnityksiin ja muihin BMW-autojen moottoriurheiluosiin. Kaikki tuotteemme valmistetaan joko omassa, Yhdysvalloissa Zionissa sijaitsevassa tehtaassa tai meitä lähellä meitä suoran valvonnan alla. AKG Motorsportin tuotteet valmistetaan käyttäen ainoastaan parhaita raaka-aineita kuten Yhdysvaltojen armeijan spesifikaation mukaista polyuretaania sekä 6061 ja 7075 T6 alumiinia. Korkealaatuiset materiaalit ja työnlaatu on taattu jokaisessa AKG osassa.

Mikäli haluat ylläpitää tai parantaa BMW:si suorituskykyä niin anna AKG toimittaa osat siihen.

Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS
Hieno muotoilu - Täydellinen toiminta.
100% U.S. Military spec polyuretaani kaikissa puslissa. Hienomekaaninen suunnittelu täydelliselle sovitukselle. Ainutlaatuiset rasvaurat helpottaa huoltoa. Saatavana kovuudeltaan niin race- kuin katukäyttöön.
 
Läpipultattu kovuus - suunniteltu kestävyys
100% U.S. Military spec polyuretaani kaikissa puslissa. Ainutlaatuinen suunnittelu, joka on täysin huollettava. Läpipultattu kiinnitys, joka muodostaa oikean offset -kiinnityksen. Saatavana niin race- kuin katukäyttöön.
 
Korinvahvikkeet - Tehty oikein
Ainutlaatuinen AKG design - Monien kopioima, mutta vain AKG on täydellinen. CNC-leikattu ja -muotoiltu. Helppo asennus. Suunniteltu suojaukseen ja vahvistaakseen kriittiset kohdat. Saatavilla myös paksuimmilla vahvikkeilla.

Kaikki AKG tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu Yhdysvalloissa!
 
     
TableBottom
Reiger   Eibach   Revolution Vanteet   Predator kilpavanteet   K&N suodattimet   Lassa renkaat   NBM Hydraulic   Wössner kilpamännät
LHP-Racingin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net