Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!  
Kotisivumme Suomeksi LPH Racing website in English Facebook  
NaviTop
NaviLeft Yritysesittelymme Tuoreimmat uutisemme Edustamiamme tuotteita Palvelumme Nettikauppamme Pyydä huoltotarjous Tarjouksiamme Ota yhteyttä ja kysy lisää NaviLeft
TableMiddle
Yritysesittely
 
Highslide JS
LHP-Racing on Lapinjärven Huoltopiste Oy:n markkinointinimi. Yrityksemme on perustettu vuonna 1993 ja sijaitsemme nimemme mukaisesti itäisellä uudellamaalla Lapinjärven kunnassa.

Kilparenkaiden myynti ja maahantuonti on kuulunut yrityksen toimenkuvaan 90-luvun lopulta lähtien. Tällä hetkellä maahantuomiamme merkkejä ovat mm. Michelin motorsport, Eibach, K&N ja Reiger sekä Revolution vanteet. Renkaiden lisäksi valikoimastamme löytyy kilpailukykyisiä tuotteita muuhunkin auton varusteluun.

Toimimme Lassa henkilö- ja pakettiauto renkaitten virallisena maahantuojana vuodesta 2008. Lassa kuuluu Brisa Bridgestone Sabanci Tyre Manufactoring and Trading Inc yhtymään ja ovat laadultaan premium luokkaa. Lassa renkaat valmistetaan Turkissa.

Facebook Eibach Facebook Eibach Facebook Eibach
Klikkaa ja tutustu yhteistyökumppaneidemme Facebook ryhmiin!
PS: Muista liittyä myös meidän ryhmäämme ja pysyt vauhdissamme mukana!
 
Tutustu edustamiimme tuotteisiin tästä. Etsimme myös jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä joten jos olet kiinnostunut ota rohkeasti yhteyttä.

Assistance Finland
Kuulumme valtakunnallisesti toimivaan Assistance Finlandin hinausverkostoon. Klikkaa tästä ja lue lisää!
 
 
TableBottom
Reiger   Eibach   Revolution Vanteet   Predator kilpavanteet   K&N suodattimet   Lassa renkaat   NBM Hydraulic   Wössner kilpamännät
LHP-Racingin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net